Haber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fikir Önderleri Platformu ile görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fikir Önderleri Platformu ile bir araya geldi. Antalya için hayata geçirilen ve yapılacak hizmetleri anlatan Önder Böcek, “Belediye Başkanları olarak amacımız dönemi kurtarmak olmamalı. Geleceğe yönelik yatırım ve projeleri hayata geçirmeliyiz.”

Antalya’yı ortak yönetmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fikir Önderleri Platformu yönetimini ve üyelerini ağırladı. Önder Muhittin Böcek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek ve oda başkanları, iş adamları, muhtarlar, eski belediye başkanları ve meclis üyelerinin yer aldığı Antalya Fikir Önderleri Platformu’na ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Platform Lideri İbrahim Bodur ve yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti. şehre yaptıkları katkılar. .

“FİKİR VE ÖNERİLERE ÖNEM VERİYORUZ”

“Bu şehrin aydınlarıyla birlikte Antalya’mızı yönetiyoruz, fikir ve önerilere önem veriyoruz” diyen Lider Böcek, Antalya için yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlattı. Önder Muhittin Böcek, “Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın 19 ilçesinin 913 mahallesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hangi görüş olursa olsun, ötekileştirmeden, çalmadan, demokrasiye olan inancımızla insanımıza fayda sağlayan projelerimizi sürdürüyoruz.”

“AMACIMIZ DÖNEMİ KURTARMAK OLMAMALI”

Altyapı ve üstyapı ile ilgili çalışmalar ve projeler devam ederken, kültür sanat, sporgibi alanları ihmal etmediklerini ifade etti.

Antalya Fikir Önderleri Platformu Lideri İbrahim Bodur da Önder Muhittin Böcek’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Platform üyeleri de Antalya için yapılması gerekenleri ve halkın taleplerini Başkan Böcek’e iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu