Haber

Fraport TAV Antalyaspor, Britt Assombalonga’yı kadrosuna kattı

Trendyol Muhteşem Lig gruplarından Fraport TAV Antalyaspor, Demokratik Kongolu forvet Britt Assombalonga’yı kadrosuna kattı.

Kulübün Döşemealtı semtindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen törende 30 yaşındaki Assombalonga, kendisini kırmızı-beyazlılara 1+1 yıl bağlayan sözleşmeye imza attı.

İngiltere Şampiyonası gruplarından Watford’dan transfer edilen Assombalonga, törende Antalya’da olduğu için keyifli olduğunu söyledi.

Assombalonga, kendisinin ve ailesinin Antalya’yı şehir olarak çok sevdiğini belirterek, “Takım arkadaşlarım ve teknik direktörlerim ile birlikte bu sezon takımın başarılı olması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Başlamak için sabırsızlanıyorum.” söz konusu.

Türkiye’de en iyi performansını sergilemek istediğini ifade eden Assombalonga, “Elimdeki fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. İyi bir performans ortaya koymak istiyorum.” dedi.

Başkan Yardımcısı Aytaç Altay: “Merkeze ve orta sahaya da transfer olacağız”

Antalyaspor Başkan Yardımcısı Aytaç Altay, Assombalonga’nın hem teknik ekibin hem de ısrarla istedikleri bir oyuncu olduğunu söyledi.

Oyuncunun Antalyaspor’a hayırlı olmasını dileyen Altay, “Assombalonga’dan sonra defans ve orta sahaya transfer olacağız. Ardından transfer sezonunu kapatmayı planlıyoruz. Her mevkide 2’şer oyuncumuz olmasını planladık.” söz konusu.

Altay, oyuncuları Sinan Gümüş’e kendisine bir takım bulması gerektiğini söylediklerini kaydetti.

Watford’dan önce Adana Demirspor’da da forma giyen Assombalonga, Akdeniz ekibiyle çıktığı 54 resmi maçta 18 gol kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu