Haber

Gaziantep’te vahşet: Uyuyan kardeşini öldürdü

Gaziantep’te vahşet: Uyuyan kardeşini öldürdü

Psikolojik sorunu olan kişi uyuyan kardeşini 3 el ateş ederek öldürdü

GAZİANTEP – Gaziantep’te akli dengesi yerinde olmayan ve bağımlılık yaptığı iddia edilen bir kişi, uyuyan kardeşini 3 el ateş ederek öldürdü. Adli makamlara sevk edilen cinayet zanlısının kardeşi tutuklandı.

Olay, önceki gece saat 03.00 sıralarında Şahinbey ilçesine bağlı Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ö.FT isimli kişi, gece geç saatlerde uyuyan kardeşi Halil İbrahim Tanrıöver’e henüz bilinmeyen bir nedenle 3 el ateş etti. Sesleri duyarak uyanan ev halkı, feci bir manzarayla karşılaştı. Daha sonra durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Uykusunda kardeşi tarafından vurulan kardeş öldü

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı değerlendirmede, ağabeyi tarafından vurulan Halil İbrahim Tanrıöver’in hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden 5 çocuk babası makine teknisyeni Tanrıöver’in cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Cinayet zanlısı tutuklandı

Öte yandan kardeşini uyurken öldürdüğü öne sürülen Ö.FT isimli katil zanlısı, Cinayet Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu