Ekonomi

Maysan Mando’ya İstanbul Fuarı’nda tam not

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, otomotiv sektörünün dünyadaki en büyük serisinde başarılarını sürdürüyor.

Sektörde yeniliklerin ve değişimin öncüsü Maysan Mando, otomotiv yan sanayinin tek çatı altında buluştuğu en değerli fuarlardan biri olan Automechanika İstanbul Fuarı’nda Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği sürdürülebilir teknolojileriyle ses getirdi.

Güney Kore merkezli Mando Corporation ve Çukurova Holding’in iştiraki altında faaliyetlerine devam eden Maysan Mando, fuar boyunca ileri teknoloji ile geliştirdiği yenilikçi ve inovatif çalışmalarını gururla sergilerken, 2019 nolu standında ziyaretçilerini ağırladı.

Sektörün kalbinin attığı buluşmada Maysan Mando, mevcut müşterileri ve bayileri ile öne çıkarken, birçok yeni iş bağlantısına da imza atmayı başardı.

Geleceğin teknolojilerine odaklanmak

Maysan Mando Satış ve İş Geliştirme Müdürü Vecibe Kaplan Arslan, Automechanika İstanbul Fuarı’nın kendileri için son derece verimli geçtiğini belirterek, fuar boyunca Maysan Mando’ya yoğun ilgi gösteren tüm ziyaretçilere teşekkür etti.

Fuar boyunca hem mevcut hem de potansiyel müşterilerle verimli görüşmeler yaptıklarını belirten Arslan, “Automechanika İstanbul Fuarı departman için son derece değerli bir organizasyon. Uzun zamandır bu fuara titizlikle hazırlandık. Yüz yüze iletişimin fark yarattığının bilincindeyiz. Şirket olarak küresel büyüme ve gelişme yolculuğumuz, HL Mando’nun tüm dünyadaki güçlü yapısının da etkisiyle devam ediyor. Özellikle sürdürülebilir teknolojilere odaklanıyoruz. UN Global Compact imzacısı olarak sürdürülebilir büyüme stratejimiz doğrultusunda tüm süreçlerimizi gelecek odaklı şekillendiriyor ve bu anlamda karbon ayak izimizi azaltmaya odaklanıyoruz. Şirketimiz için aldığımız işlerle 3 yılda 3 kat büyümeyi garanti altına aldık ve buna bağlı olarak yatırımlarımız hızla devam ediyor. Uzun vadede ise şirketimizin ihracat oranını ve odağını artırmayı hedefliyoruz. Gelinen noktada 2023, stratejik hedef ve planlarımız doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerliyor.”

Dijital dönüşüm yolculuğu devam ediyor

“Firma olarak mevcut ürün gamımızı farklı ve yenilikçi seçeneklerle geliştirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diyen Arslan, “Son yıllarda büyüme odaklı, ileri teknolojiye öncülük ederek iş geliştirme hızımızı artırdık. geliştirme ve yeni inovasyon stratejileri ile küresel pazarlardaki konumumuzu güçlendirmeye odaklı faaliyetler. yürütüyoruz. Otomotiv sektöründeki yeni trendler doğrultusunda, iş ağırlığımızı azaltmak, sürüş konforunu ve yolcu güvenliğini artırmaya yönelik amortisör sistemleri konusunda yenilikçi çalışmalar yürütüyoruz. Ayrıca bu dönemde dijital olgunluk seviyemizi ‘akıllı şirket’ düzeyine çıkarma odağıyla dijital dönüşüm yolculuğumuza devam ediyoruz. Yenilikçi teknolojiler geliştirmeye devam ederek ülkemize ve şubemize daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

Geniş çalışma yelpazesi ile öne çıkıyor

Öte yandan dünyanın önde gelen otomotiv devlerinin ülkemizdeki ana tedarikçilerinden biri olan Maysan Mando’nun ürün yelpazesinde ve global faaliyetlerinde; Binek ve hafif ticari araçlar, otobüsler ve kamyonlar ile demiryolları ve askeri uygulamalar için geniş bir amortisör yelpazesi bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu