Haber

Samsunspor’dan Galatasaray maçına ilişkin açıklama: Çamur at, iz bırak

Süper Lig’in 24. haftasında Markus Gisdol’un çalıştırdığı ve Okan Buruk’un çalıştırdığı Galatasaray, hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çaldığı maçta Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Konuk ekip sarı-kırmızılılar, ilk yarıda attığı gollerle rakibini 2-0’lık skorla mağlup etti.

Samsunspor Kulübü, bu maçın ardından sosyal medyadaki paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, “Çamur atın, iz bırakın” sözleri dikkat çekerken, şike, teşvik, maç satma gibi imalarda bulunan kişiler ve sosyal medya hesapları hakkında hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

İşte Samsunspor’un açıklaması

Değerli Samsunspor Camiası ve Tüm Fedakar Taraftarlarımız

Dün oynanan Galatasaray A.Ş maçı sonrasında sosyal medyada bilinçli ve sistemli bir şekilde Kulübümüze ve Camiamıza zarar verme amaçlı haksız ve yersiz ithamlarda bulunuldu.

Şunu bilinmelidir ki; Futbolcularımızın tamamı Kulübümüz için pahalıdır. “Samsunspor forması kutsaldır” ve Kulübümüz Atatürk Armasını ve değerlerini temsil etmektedir. Bu bilinçle formamızı giyen sporcularımız Kulübümüzün değerlerini sahaya yansıtarak yarışıyorlar.

Her zaman “Temiz ve Adil” futbolu savunan Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım, Samsunspor’da olduğu sürece hiçbir sporcumuzun futbol dışı faaliyette bulunamayacağını, rakibini kayıramayacağını söylüyor; Bunlara uymayanlar hakkında gerekli işlem yapılacaktır.

Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın da vurguladığı gibi, “Samsunspor’a gelecek sporcular yetenekleriyle gelirler ve karakterleri ile bu kulüpte kalırlar.”

Geçmişi temiz olan “Şerefli Samsunspor Kulübü ve Camiası” maç ve rakip seçmez, herkese karşı daima eşit durur.

“Çamur at, iz bırak” mantığıyla hareket eden; Avukatlarımız, şike, teşvik, şike satışı gibi imalarda bulunan kişiler ve sosyal medya hesapları hakkında gerekli hukuki süreci başlatmıştır.

Kulübümüze ve futbolcularımıza yönelik bu haksız, korkunç suçlamalar ve sosyal medya operasyonu karşısında; Camiamızı ve tüm taraftarlarımızı futbolcularımızın ve Atatürk Arması’nın arkasında durmaya davet ediyoruz.

Bu uzun bir yol, birlikte başaracağız!

karacasuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu