Haber

Selvi Kılıçdaroğlu’nun görüntüleri gündem oldu: Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün düzenlenen ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ toplantısında partililerle bir araya geldi. Programda Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun gözleri bağlı olduğu anlar kameralara yansıdı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu’nun yaptırdığı Kovid testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Programda Selvi Kılıçdaroğlu’nun gözlerinin kapalı olduğu anlar görüntülere yansıdı.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün İstanbul’da düzenlenen Lütfi Kırdar Uluslararası Kongresi ve Stand Sarayı’nda. “İkinci Yüzyıla Çağrı” Toplantıda partililerle görüşmeye geldi. Programda Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun gözlerinin kapalı olduğu anlar görüntülere yansıdı. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda yaşanan olayla ilgili basın açıklaması yaptı.

“Bunu paylaşmak zorunda olmak çok utanç verici ama onun da covid pozitif olduğu ortaya çıktı.”

Nazlıaka olayla ilgili şunları söyledi:

‘Dün başkanımızın kıymetli eşi Selvi Kılıçdaroğlu böyle tarihi ve önemli bir güne şahitlik etmek istedi. Ancak rahatsızdı. Buna rağmen sağlık koşullarını zorladı. Olay yerine gelmeden önce tedavi altına alındı. Serum verildi. Bu nedenle 14.00’da başlayan etkinliğimiz 11 dakika geç başladı. Çünkü genel liderimiz eşinin tedavisinin bitmesini bekledi. Daha sonra birlikte salona girdiler. Ayrıca Selvi Hanım daha sonra dün test yaptırdı. Bunu paylaşmak zorunda olmak çok utanç verici ama onun da covid pozitif olduğu ortaya çıktı. Bu belgeyi burada basın mensuplarıyla paylaşıyoruz. Buradan Selvi Hanıma ve Kılıçdaroğlu ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Size hızlı bir iyileşme diliyoruz.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu