Haber

Turgut Altınok, MHP ve BBP İl Başkanlıklarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, MHP ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) il merkezini ziyaret etti.

Altınok ve beraberindekiler, MHP İl Merkezi önünde partililer tarafından karşılandı.

Altınok, MHP İl Başkanı Alparslan Doğan’ı makamında ziyaret ederek, il merkezi Konferans Salonu’nda partililere hitap etti.

Altınok, Ankara’da “sosyal medya ve konser belediyeciliği” yürütüldüğünü belirterek eleştirilerde bulundu.

Son 5 yılda Ankara’ya katma değer getirecek hiçbir projenin hayata geçirilmediğini belirten Altınok, “Biz sosyal medya belediyesi değiliz, her gün gecelere kadar sokakta vatandaşlarımızla birlikteydik. Sokakta hizmetçi olmanın onuru. Keçiören Belediyesi’nin bütçesi ABB bütçesinin yüzde 45’i.” “Bu 1’e 1. Ancak bu bütçeyle ABB’den daha fazla ürün ve hizmet ürettik.” dedi.

Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın Ankara halkına verdiği sözlerin yüzde 90’ını tutmadığını, önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

ABB Başkanı seçildiğinde Ankara halkına hak ettiği hizmetleri vereceğini belirten Altınok, şöyle devam etti:

“Ankara 100 yılda aldığından daha fazlasını 5 yılda alacak. Bu abartı değil. Yardım kelimesini hiç doğru bulmuyorum. Biz yıllardır Keçiören’deki vatandaşlarımıza vatandaşlarımızın parasını verdik ama Elimizde tek bir fotoğrafımız yok. Vatandaşlarımıza yardım olarak değil, haklarının fazlasını vereceğiz. İnşallah vatandaşlarımıza birçok eser ve hizmet sunacağız.” Projelerimiz var. Bunları yakında kamuoyuna açıklayacağız. Sizlerden isteğimiz gece gündüz çalışacağız. Bizim AK Parti ve MHP teşkilatlarımızın benzeri yoktur. Hepimiz başkentiz. Biz çalışmaya hazırız. Çalışmaktan asla yorulmayacağım. Ankara sokaklarında bir büyükşehir belediye başkanını görecek. Desteğinizle. “Umarım Rabbimin izniyle Ankara’da ‘Altın Çağ’ başlar.”

MHP İl Lideri Alparslan Doğan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’na verdiği öneme dikkat çekerek, AK Parti Ankara İl Başkanlığı ile üst düzey bir seçim kampanyası yürüteceklerini belirtti.

Altınok daha sonra BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt’u ziyaret ederek BBP’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kurt, Altınok’un 2014 yerel seçimlerinde BBP’den aday olduğunu da hatırlatarak, bugün Cumhur İttifakı’nın adayı olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Türkeş ve Yazıcıoğlu’nun mezar ziyareti

Altınok, daha sonra MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki türbesini ve BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Altındağ ilçesi Hamamönü’ndeki Taceddin Tekkesi’ndeki mezarını ziyaret etti.

Altınok, kabir ziyaretlerinde Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından kabirlere kırmızı beyaz karanfiller bırakarak dua etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Altınok, Türkeş ve Yazıcıoğlu ile yakın çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.

Her iki liderin de canını Türk milletine adadığını belirten Altınok, “Liderler bu ülkeyi bölenlerle asla işbirliği yapmazlar. Siyaset başkadır, ülkenin birliği ve bütünlüğü başka şeydir. Bu ülkede yaşayan herkes birdir. bir kardeşim. Bu ülke hepimizindir. Ayrımcılık yapan haindir.” “O bu ülkeye haindir. Dolayısıyla bunlar siyaset üstü bir şeydir. Ülkemiz, vatanımız, bayrağımız, değerlerimiz ve inançlarımız her şeyin üstündedir. Siyaset yapanların bu değerler konusunda duyarlı olması gerekir.” dedi.

Daha sonra Hamamönü esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Altınok’a, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, bazı AK Parti milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

“Cami bizim, cemevi bizim”

Turgut Altınok, Hüseyin Gazi Türbesi ve Cemevi’ni de ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkanı Köse ve partililer tarafından karşılanan Altınok, burada yaptığı konuşmada Alevi-Sünni ayrımının olmadığını, acıların ortak, değerlerin ve kişilerin aynı olduğunu belirtti.

Göreve geldiği ilk yılda Hünkar Hacı Bektaşi Veli için anma programı düzenlediğini hatırlatan Altınok, “15 yıl görev yaptım, 15 yıl da Hünkar’ı andık, konuştuk, tanıtmaya çalıştık.” söz konusu.

Kimsenin hakkından taviz vermeyeceklerini belirten Altınok, geliştirmeye, inşa etmeye geleceklerini söyledi.

Turgut Altınok, Türkiye’nin birçok yerindeki cemevlerine uzaktan, yakından yardım ettiklerini belirterek, “Cami bizim, cemevi bizim. Hepimiz aynıyız, hepimiz kardeşiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu