Yaşam

Türkiye tarihinin en büyük sahnesi kuruldu! Zeynep Bastık, dansçılarıyla birlikte verdiği konserde sahne aldı.

Zeynep Bastık Aylardır merakla beklenen İstanbul konseri dün akşam Maslak’ta gerçekleşti. Türkiye’nin en gelişmiş altyapısına ve Avrupa’nın en iyi akustiğine sahip Volkswagen Arena’da gerçekleştirilen iki bölümlük konserde Zeynep Bastık, her bölüm için özel olarak tasarlanmış sahne dekorlarıyla seyircilerin karşısına çıktı.

YENİ ŞARKI EYVAH’I İLK KEZ SÖYLÜYOR

“Ara” müziği ile başlayan konserde eski ve yeni müziğin yer aldığı Bastık’a 10 kişilik orkestra ve 33 dansçı eşlik etti. Bastık, şarkılarını 5 bin hayranıyla seslendirdi. İlk bölümde Zeynep Bastık, Youtube kanalında seslendirdiği şarkıların yanı sıra Özcan Deniz’in “Dön Desem” müziğinin seslendirmesini yaptı. Haziran ayında ilk defa “Eyvah” şarkısını söyleyerek yeni müziğinin çıkışını yapan Bastık, seyircilerden aldığı hoş geri dönüşlerin ardından konserine daha da büyük bir coşkuyla devam etti.

CURETKAR’IN ELBİSESİ İLE DANS

Zeynep Bastık, ilk bölümde Amor Garibovic’in kendisi için tasarladığı bir sahne kostümü giydi. İkinci bölüm ise özel olarak hazırlanmış bir intro ile başladı. Sudi Etuz imzalı kırmızı kıyafetiyle sahneye çıkan Zeynep Bastık, Serdar Ortaç’ın “Aşk” şarkısını ilk kez seslendirdi. Dansçıları ile performansı dakikalarca alkışlandı.

TÜRK TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK SAHNE

140 kişilik bir grubun çalıştığı konserde görsel performanslar da büyük beğeni topladı. Volkswagen Arena’nın teknik altyapısının da desteğiyle Avrupa standartlarında gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye tarihinin kurulmuş en büyük sahnesi gerçekleştirildi. Zeynep Bastık’ın muhteşem performansı ile Volkswagen Arena’nın eşsiz atmosferinde unutulmaz bir gece yaşandı.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ DEĞİL

Edis, Murat Dalkılıç, Hazal Ergüçlü, Nazlı Bulum, Gazapizim, Çakal, Berk Atan, Kubilay Aka ve Ali Çim gibi ünlü isimler Volkswagen Arena konserinde Zeynep Bastık’ı yalnız bırakmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu