Haber

AK Parti MYK’dan seçim sonrası ilk toplantı

ANKARA (İGFA) –AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkez’de toplandı.

AK Parti Genel Merkez’de saat 16.50’de başlayan ve basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “YSK kesin sonuçları açıkladı. Dolayısıyla üç gün sonra yemin edilecek. Cumhurbaşkanlığı henüz kesin sonuçları açıklamadı. Bu açıklamadan 3 gün sonra yeni kabine açıklanacak ve tören yapılacak” dedi.

Muhalefete, “Çok fazla değişim ve özgürlük söylemi kullanarak değiştikleri izlenimini vermeye çalıştılar. Ama hepimiz gördük ki değişim diye bir şey yok. Statüko demokrasi söyleminin arkasında duruyor.” Kazandığımız ve kaybettiğimiz yerlerde saygılı olduğunu her zaman göstermiştir” dedi.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1663564143738368000

“Kaybedenler büyük iddialarda bulunan siyasi partiler ve cumhurbaşkanları oldu. Ama hiçbir vatandaşımız kaybetmedi” diyerek muhalefet başkanlarına atıfta bulunan Çelik, yaptığı konuşmada, “Burası hepimizin vatanı. , hiçbir vatandaşımızın incinmesini, üzülmesini istemiyoruz… Kimse kimsenin yaşam tarzı üzerinde baskı kuramaz.” Bazı vatandaşlarımızın kendilerini incinmesi, ötekileştirilmesi doğru bir yaklaşım olmaz. Burası hepimizin ülkesi. Hangi partiye oy verirse versin her vatandaşın desteğine, nefesine ve emeğine ihtiyacımız var” dedi.

saraykentajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu