Haber

Erdoğan’dan Altı Sofraya: 4,5 yıldır aklınız neredeydi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’deki toplu açılış töreninde konuştu.

Altı Masa’nın “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde yeniden aday olunması mümkün değil” açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, “Masayı kurdular ama ‘dan aday çıkaramadılar’ dedi. Masa’, “4,5 yıldır Başkan’ım, bir önceki var. Aklın neredeydi? Şimdiye kadar neden söylemedin” dedi.

Erdoğan, “Türkiye 2018 seçimleriyle birlikte yeni bir yönetim sistemine geçti, yani bu konuda kronometreyi sıfırladı. 2018’de seçilen Cumhurbaşkanı, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanıdır.” 14 Mayıs’ta sandıkta ‘Masa’ vesayeti.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“En son Denizli’ye geldiğimde sizinle sohbet ederken Pensilvanya ve Kandil destekli 4 kişilik çeteden bahsetmiştik. Baktılar 4 yetmez, sayıyı 6’ya çıkarıp sofra kurmuşlar. masadan aday çıkaramadılar bu sefer adaylığımıza iftira atmaya başladılar ama biz aylardır söylüyoruz siyaset asker alanıdır biz adayız kimleri bilelim Önümüze koyacaksınız, milletin huzurunda askerlerin meydanda mücadele etmesini söyleyin.’ 4.5 yıldır Cumhurbaşkanıyım, bir öncesi var, aklınız neredeydi, şimdiye kadar neden söylemediniz?

2018 YILINDA SEÇİLEN CUMHURBAŞKANI YENİ SİSTEMİN İLK BAŞKANI: 2017 yılında milletimizin takdiriyle kabul edilen anayasa değişikliği o kadar nettir ki en ufak bir tartışmaya dahi yer yoktur. 2018 seçimleriyle birlikte yeni bir yönetim sistemine geçen Türkiye, bu anlamda kronometreyi sıfırladı. 2018 yılında zihnen, hukuken ve fiilen seçilen Cumhurbaşkanı, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanıdır. Yeni sistemde devlet başkanı unvanını Cumhurbaşkanı olarak koruduk. 3-5 medya şovmeni dışında yeni sisteme itiraz edemediler. Altı masasındakiler bir şekilde bir yıl sonra aydınlanmayı deneyimlediler. Şimdi görüyorum ki seçim günüyle ilgili kaos senaryolarına hakim olma kaygısı yürekleri sızlatıyor.

PARTİ BİNASININ ÜZERİNE UTANMADAN ÇIKIYORLAR VE ‘SİZ MİLLETİN’ YAZISINIZI ASKILIYORLAR: Milli iradeden başka yol ve yöntemleri kabul etmediğimiz için tüm rakiplerimizi sandıkta yendik. 14 Mayıs’ta sandıktan galibiyeti almaya hazır mıyız? Tarihleri ​​vesayetlerle, darbelerle, krizlerle dolu olanlar, milli iradenin gücünü anlamakta güçlük çekiyorlar. Utanmadan çıkıp parti binasına milletin bayrağını asıyorlar. Rahmetli Menderes, kayınpederine karşı bu sözü söyleyerek milletin kalbine girmişti. Menderes tek parti faşizmi yeter dedi.

14 MAYIS’TA ‘MASA’ KORUYUCUSUNU STANDA ÇIKARACAĞIZ: Milli iradenin tercihleri ​​yerine Altı Sofralarda döndürülen dıştan takviyeli fırıldaklarla siyaset mühendisliğine kalkışanlara artık yeter diyoruz. Vay canına, siz zavallılar ne olacak? Ne yazık. Darbe ve terör ihanetlerine son verdiğimiz gibi, inşallah 14 Mayıs’ta ‘Masa’ vesayetini sandığa gömüp, ülkemizi uzaktan yönetmeye heveslileri hüsrana uğratacağız. Hepsini Altı Tablo’da toplayın, FETÖ’yü, PKK’yı, terör örgütlerini ekleyin, dünya medyasını, eski istihbaratçıları, siyasetçileri ve emperyalistlerin sözcülerini ekleyin. Bakalım milli iradenin gücüne karşı ne diyecekler. Bütün bunlar bir araya gelse son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız iş ve hizmetlerin yanında ne ifade eder?” (HABER MERKEZİ)

seyitgazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu